Nieuws

Vacature Programma coördinator Jeugd en Alcohol

 

Word jij enthousiast van een coördinerende rol?
Krijg je energie van verbinden en samenwerken met verschillende gemeenten en organisaties? Wil jij je inzetten voor de maatschappij en verschil maken? Dan hebben wij de baan voor jou! 

Wij zoeken een Programma Coördinator Jeugd en Alcohol (24 uur)

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een vergadering met de samenwerkingspartners van de Zeeuwse aanpak alcoholpreventie. Aan tafel deel je nieuwe inzichten over alcoholpreventie en welke campagnes er op de planning staan. Die middag heb je een afspraak met collega’s van Emergis over de uitvoering van NIX 18. Hierna heb je contact met een aantal beleidsmedewerkers van de Zeeuwse gemeenten waar je een eerste concept van een Preventie en Handhavingsplan mee bespreekt.  Dit is zo maar een greep uit je dag als Programma coördinator van de Zeeuwse Jeugd en Alcoholaanpak, genaamd ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ (LZNVZ).

Word jij enthousiast van een coördinerende en uitvoerende rol bij het opzetten van regionale interventies op gebied van alcoholpreventie? Vind je het een mooie uitdaging om de landelijke ontwikkelingen te vertalen naar een provinciale aanpak? Ben je graag de spin in het web en houd je graag de touwtjes in handen? Dan is deze vacature op je lijf geschreven!

Over de functie

Als programma coördinator bij het CZW Bureau adviseer je over de landelijke ontwikkelingen die zich op dit vakgebied voordoen en vertaal je die naar de Zeeuwse situatie. Je coördineert de integrale aanpak van LZNVZ,  je geeft uitvoering aan landelijke campagnes zoals NIX 18 en IkPas Dry January en je maakt beleid op het gebied van alcoholpreventie.

Wat bieden wij jou?

Als je bij deze organisatie werkt dan weet je dat je een baan met impact hebt. Je krijgt de kans om je te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Waar kun je nog meer op rekenen:

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar die bij goed functioneren omgezet wordt naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris van max €5021,- ( schaal 10a, per 01-04-2022) bij 36 uur.
 • De mogelijkheid om in de uitloopschaal te komen ( schaal 11a, €5.736,-,- bij 36 uur).
 • Een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit kun je bijv. inzetten om verlof of een fiets van te kopen.
 • Een vergoeding voor het woon-werkverkeer.
 • De mogelijkheid om thuis te werken voor een deel van je werktijd, met de beschikking over een mobiele telefoon en laptop.
 • Een eenmalige bedrag van €700,- om een thuiswerkplek in te richten.

Jouw kracht

Voor deze uitdagende functie zoeken we iemand die anderen weet te motiveren, verbinden, een kei is in netwerken en vooral met alle betrokken instanties en gemeenten tot een goede samenwerking weet te komen.

Over jou

 • Je hebt tenminste een afgeronde HBO-opleiding die relevant is voor deze functie.
 • Je beschikt over aantoonbare capaciteiten en kwaliteiten voor de functie van programma coördinator.
 • Je bent accuraat en bent in staat gemeenten te adviseren of mee te denken op het gebied van alcoholpreventie.
 • Je bent in staat de werkgroep en kerngroep voor te zitten en het gesprek te hebben met verschillende bestuurders.
 • Je bent betrouwbaar en flexibel en in staat zelfstandig te werken.
 • Je hebt kennis en ervaring met de uitvoering en begeleiding van integrale programma’s.
 • Je hebt affiniteit met alcoholpreventie.

Maak jij het mogelijk?

Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij CZW Bureau. Solliciteer voor de functie ‘programma coördinator LZNVZ’ door uiterlijk 10 januari 2024 a.s. een motivatiebrief en CV te sturen naar info@czwbureau.nl. De sollicitatiegesprekken worden in week 3 en 4 gehouden.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel of mail tussen 2 en 10 januari met Liselotte Bek:
06-13086361 of via l.bek@czwbureau.nl. Voor vragen over de procedure bel of mail je naar Gerrie de Reiger: 06 193 02 446 of g.dereiger@swvo.nl .

Deze vacature wordt gelijktijdig in – en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Over CZW Bureau

Het CZW is onderdeel van het SWVO. Het SWVO werkt in opdracht van zeven gemeenten in de Oosterschelderegio. Het CZW Bureau werkt voor alle dertien Zeeuwse gemeenten.

Het SWVO geeft uitvoering aan diverse activiteiten en bovengemeentelijke voorzieningen op het gebied van Wmo, maatschappelijk werk, cliëntondersteuning, gezondheidsbeleid, volwasseneneducatie, cultuureducatie, leerlingenvervoer, bibliotheekwerk en jeugdbeleid.

Door het CZW Bureau wordt de beleidsvoorbereiding en -uitvoering vorm gegeven op verschillende beleidsterreinen, waaronder maatschappelijke opvang, vrouwenopvang, beschermd wonen, Wet Verplichte GGZ, ketenveldnorm levensloopfunctie en beveiligde intensieve zorg, antidiscriminatie en jeugd & alcohol. Het CZW Bureau is organisatorisch ondergebracht bij het SWVO.

Het SWVO is een kleine organisatie met korte lijnen waar iedereen eigen verantwoordelijkheden heeft, initiatief neemt en pro-actief handelt op basis van eigen expertise. In deze kleine informele organisatie ( 32 medewerkers), waar hard wordt gewerkt ben je geen nummer, maar wordt je gewaardeerd om wie je bent en wat je doet.

Het kantoor van het SWVO in Goes ligt direct achter het NS station en is zowel met de auto als trein goed bereikbaar.