Nieuws

40 dagen geen druppel

Na een uiterst geslaagde 30-dagen-campagne met een recordaantal aan deelnemers start op 17 februari a.s. de 40-dagen-campagne. De succesvolle campagne waarmee afgelopen jaren deelnemers in de vastentijd hun alcoholgebruik op pauze zetten. Ook in Zeeland kan iedereen de uitdaging aangaan en 40 dagen geen alcohol drinken. Tijdelijk je alcoholgebruik op pauze zetten zorgt ervoor dat je zicht houdt op de functie van alcohol in je leven, dat je je ook op langere termijn beter voelt en minder alcohol drinkt. Iedereen die mee wil doen, kan zich aanmelden via ikpas.nl/inschrijven!

Voordelen van IkPas
Veel deelnemers ervaren lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Klinkt goed toch? Dat is nog niet alles, er zijn nog meer voordelen die je hier kunt bekijken: ikpas.nl/waarom-meedoen/

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. In februari en maart 2021 zetten we met heel veel Nederlanders weer het alcoholgebruik op pauze. Tot dan!

Meld je aan op IkPas.nl!