Actueel

Nieuws

Deze zomer (thuis) ook NIX!

De zomervakantie is weer begonnen. Ondanks het een bijzondere zomer zal zijn, blijft het een periode waarin pubers - meer dan anders - worden blootgesteld aan verleidingen, waaronder (thuis)feestjes en alcohol.
Volledig nieuwsbericht
Nieuws

Nieuwe interventie OE IS'T?!

De nieuwe interventie voor de doelgroep 18 – 24 jaar is inmiddels vijf keer uitgevoerd, onder andere tijdens de Nacht van de Nacht in Middelburg, op de kermis in Terneuzen en op een studentenfeest in de Timmerfabriek in Vlissingen.
Volledig nieuwsbericht
Nieuws

Lancering campagne OE IS'T?!

Zeeland start vanaf 21 september met de campagne ‘OE IS’T?! om overmatig alcoholgebruik tegen te gaan. Vanuit het idee dat als we elkaar eens vaker vragen hoe het gaat, we verantwoorder kunnen genieten van alcohol.
Volledig nieuwsbericht
Nieuws

NIX zonder ID

Van 23 mei tot 2 juni is de landelijke actie NIXzonderID. Deze periode wordt extra aandacht gevraagd voor het spontaan tonen van het ID door jongeren en de leeftijdscheck door verkopers van alcohol en tabak.
Volledig nieuwsbericht
Nieuws

IkPas: zet je alcoholgebruik op pauze

Wil jij fris de lente in gaan, je fitter voelen, beter slapen en misschien wat afvallen? Ga dan de uitdaging met jezelf aan en drink in maart 40 dagen geen alcohol! Door mee te doen, doorbreek je jouw gewoontegedrag en leer je beter ‘nee’ zeggen.
Volledig nieuwsbericht
Nieuws

Feestdagen van NIX

De feestdagen zijn weer in aantocht. Gezelligheid! En daarbij hoort minstens goede wijn, bier en champagne. Of toch niet? Het is normaal dat jongeren niet drinken tot hun 18e jaar. Ook bij het kerstdiner en oudejaarsavond.
Volledig nieuwsbericht