Nieuws

Doe mee met IkPas!

Oproep: zet je alcoholgebruik in januari op pauze

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je wekelijks of dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je graag het goede voorbeeld geven aan de jeugd? Dan is IkPas iets voor jou!

IkPas Dry January is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt eventuele vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Vanuit de Zeeuwse Jeugd en Alcoholcampagne ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ willen we zoveel mogelijk Zeeuwen motiveren mee te doen met deze campagne.

Alcoholproblematiek Nederland
In Nederland is alcoholgebruik onder volwassenen algemeen geaccepteerd. Alcoholgebruik is echter niet zonder risico. Alcoholgebruik gaat gepaard met een verhoogd risico op onder meer ongelukken, psychosociale problematiek, verslaving, verschillende vormen van kanker, cardiovasculaire ziekten en vroegtijdige sterfte.

Voordelen IkPas!
Je doorbreekt eventuele vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. IkPas zorgt ook voor andere positieve effecten. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Daarbij geef je ook nog eens het goede voorbeeld aan de jongere generatie. Klinkt goed toch?

IkPas helpt je bij je uitdaging met tips, artikelen, recepten en badges die je kunt verdienen; alles om jouw uitdaging te volbrengen!

Wanneer?

Wil je ook meedoen? De inschrijving voor IkPas Dry January 2023 is nu geopend! Dry January start 1 januari 2023. Meld je alvast aan via onderstaande link!

Ja, ik meld me aan!

 

Klik hier voor meer informatie over IkPas


Wij willen graag met deelnemers in gesprek over de redenen voor deelname en hun ervaringen. Laat via info@czwbureau.nl weten als je hier interesse in hebt!