Nieuws

IkPas: Zet jouw alcoholgebruik eens op pauze!

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan het nieuwe jaar beginnen? Dan is IkPas iets voor jou! Schrijf je direct in. 

Uitdaging met jezelf
IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij hen terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen!

Voordelen van IkPas
Veel deelnemers ervaren lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Klinkt goed toch? Dat is nog niet alles, er zijn nog meer voordelen die je hier kunt bekijken: https://ikpas.nl/waarom-meedoen/

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. In 2022 zetten we met heel veel Nederlanders weer het alcoholgebruik op pauze. Tot dan!

ikpas voordeel