Nieuws

Wel zo sportief!

Op 6 september aanstaande wordt de campagne ‘Wel zo sportief’ afgetrapt, een initiatief van het Ministerie van VWS, NOC*NSF, verschillende sportbonden en het Trimbos-instituut. Deze campagne heeft als doel dat in sportkantines de leeftijdsgrens wordt gehandhaafd en de NIX18-norm in de sportomgeving versterkt wordt. Met kleurrijke materialen uit het NIX18 pakket draag je als sportclub duidelijk de NIX18 norm uit. Met een knipoog naar de lijnen in ieder sportveld: sportief gedrag in het veld en ook daarbuiten. Want in een sportkantine wordt onder de 18 jaar geen alcohol geschonken en gedronken.

Vanaf nu is het NIX18 sportpakket gratis te bestellen! In dit sportpakket zit onder andere NIX18 tape, tapruiters, een dranktray, posters en onderzetters.
Via Trimbos.nl | PM0560: NIX18 Sportpakket kan het sportpakket besteld worden. Op NIX 18 voor profs | Toolkit Materiaal staat meer informatie over de campagne ‘Wel zo sportief’. Ook zijn daar videobanners te downloaden die bijvoorbeeld digitaal in de sportkantine ingezet kunnen worden.

Sport is het leukst als iedereen sportief is. Laten we de lijnen van het veld doortrekken naar de kantine en sportief gedrag meenemen!